Hebt u speciale plannen of ideeën, dan willen we altijd behulpzaam zijn. We zijn beiden geboren en getogen Limburgers en bekend met veel leuke adresjes. Of kijk op Ontdek Gulpen-Wittem en klik hier voor een korte film om een indruk van de schitterende omgeving te krijgen waar wij verliefd op zijn geworden.

 

Als u er behoefte aan heeft, willen we u natuurlijk graag deelgenoot maken van onze lievelingsrestaurantjes, cafeetjes en wandelingen. Wanneer u zelf in Limburg op ontdekkingstocht wilt gaan, zullen we u daarbij vanzelfsprekend niet storen.

 

Aken, Maastricht en Luik zijn zeer aan te bevelen, zeker als de zon het laat afweten. Zuid-Limburg heeft verder natuurlijk prachtige dorpen, streekwinkels en galerieën. Ook Wellness is ook hier geen onbekend begrip.

 

Er zijn vele wandel- en fietsroutes in de omgeving, waarvan u de routekaarten bij ons kunt lenen. Zie ook Wandelgids Zuid-Limburg. Of bekijk wandeling 225 die langs onze B&B loopt. 

 

Wilt u de omgeving per tweewieler ontdekken, zoals bijvoorbeeld per (elektrische) fiets of scooter dan helpen wij u graag op weg. Wij werken hiervoor samen met een lokale verhuur specialist! En om het u gemakkelijk te maken staat u tweewieler bij ons klaar op het door u gewenste tijdstip.